please click here...

Thursday, June 30, 2011

..VoTe FoR HaRiTH..

Salam..Korang semua sihat ker? Rindu betul kat korang..Dah lama bebenor eiyda tak berblogging..Hmm,actually, eiyda nak mintak tolong korang sikit boleh tak?Eiyda nak mintak jasa baik korang tolong 'like' photo anak sedara eiyda..Dia ada masuk photo contest anjuran Adhadi Mohd..Cara2 nak like camnie ek..

LANGKAH 1 : LIKE PAGE  ADHADI MOHD
LANGKAH 2 : LIKE  HARITH's PHOTO
  ..nie pic yang kena like kat facebook tu..

Syarat2 untuk like korang kena ada akaun facebook..Lepas tu korang gi jer link yang eiyda bagi kat langkah 1 (like fanpage adhadi) dan 2 (like harith's photo) ..Mudahkan?Thanks ek pada sape2 yang sudi 'like' photo tu..hanya Allah jer yang mampu balas jasa baik korang..Love you all...;)



p/s: ari nie genap setahun umur blog nie..
sekejap jer masa berlalu kan..thanks sape2 yg
sudi follow blog eiyda selama nie..;)





baca sambil derma...click sini...

TiNggAL kEsAn JaRi AnDa Di SiNi...tQ