please click here...

Friday, December 17, 2010

Perkahwinan Marion Counter dan SM Nasarudin


Selamat Pengantin Baru kepada Marion Counter atau nama Islamnya Marion Rose Caunter Abdullah yang telah sah menjadi isteri kepada SM Nasarudin.Pasangan tersebut dinikahkan pada 16 Disember 2010 di rumah SM Nasarudin.Marion Rose Caunter Abdullah dikatakan telah memeluk Islam sejak Oktober yang lalu. Wah,grand giler kan majlis akad nikah diaorang nie.Tu baru majlis akad nikah,majlis resepsi diaorang camner pulakkan..Pasangan nie akan mengadakan majlis resepsi di MANDARIN ORIENTAL pada malam ini.Majlis ini hanya dibuka kepada invited guests sahaja (private).Semua wartawan tak dibenarkan masuk kecuali dari E-News Asia. Dan selepas majlis resepsi malam ini, sekali lagi resepsi akan diadakan di Kepulauan Maldives...Wah...Bestnya...;)
Jom tengok gambar2 hari akad nikah diaorang...


 macam puteri raja..comeyy..;)







p/s : Blog nie tercalon diantara top 50 Blog Baru 
Pilihan Malaysia 2010...thanks tau sape2 yg dah vote eiyda...
jgn lupa utk vote blog nie lagi utk undian peringkat ke-2 
next week ek...;)




18 comments:

Rozuan Ismail said...

marion dh msuk Islam ke?alhamdulillah..tahniah buat diorang..honeymoon yg best..kat maldives tuh..terkenal dgn pulau n pantai yg cntik

Asma Haha said...

dah kawin dah dorg ek...semoga berbahagia hingga ke akhir hayat...

Myaby said...

marion ada dpt ferari tak? ngahhaha

ADfeez said...

wah.. blh tahan grand ;)
tp simple jelah.:D

tomatokering :) said...

grand jugak . siap private g . fuhh . :)

Dr. Pakar said...

alhamdulillah masuk islam.. cuma terlalu membazir untuk majlis pernikahan tu bukanlah suatu menda yg baik... sebab pembaziran tu mengurangkan keberkatan rumah tangga... apa pun, moga mereka dicucuri rahmat dan hidayah dari Allah taala.. amin..

Alin Marlini said...

kawin jugak dorang ni...alhamdulillah

Sophie Al-yahya said...

wowwww...bestnyeee tgk diorg nih..
anyway congratzz & salam perkenalan.. =)

ZWAN SABRI said...

Perrggh! Memang superb la wedding depa.. jeles2.. ;)

~hAKim ZaiLAn~ said...

ni SM yang jual kete mewah tu kan?

Fatin Sakura said...

sweeettt..(bile la sakura nak buat cam grand gtu gak ek..) mmg sweeettt
anyway pasangan pengantin nampak secocok!

SapaSapaJerLahhhh said...

huihhh....grand nye.....

rizwan's sweetheart said...

gila grand majlis kawen dia... huhu... harus 10 tahun lagi baru saya kawen kalau nak majlis camni...

simply nana said...

mak ai cantiknya..putih bersih jea...grand betul nie

MiSs TOrA said...

fuhhh gila la cntik tangga3 tu hehe..grand bangat sehhh =) sepadan =)

Cempakamelati said...

Moga mereka bahagia dan berkekalan hingga ke akhir hayat

Fantastic Ajane said...

suka tgk marion dlm the biggest loser asia..neway eiyda..congrats atas pencalonan k..:)

dontbelong2u said...

congrat la, x taw plak mereka nie da kawen....

baca sambil derma...click sini...

TiNggAL kEsAn JaRi AnDa Di SiNi...tQ