please click here...

Saturday, March 5, 2011

..Cara Untuk Top-Up Anda Tahan Lebih Lama..


Orang kata pakai line lagi save dari prepaid..betul ker??tapi korang mesti terperanjat dengan apa yang bakal eiyda ceritakan ni..top-pup RM 10 tapi boleh tahan smpai 1 bulan tak kira la kalau korang bergayut berapa lama sekalipun,hantar berapa juta sms sekalipun..
Ok,secara simplenya eiyda terangkan kat korang,tapi INGAT JANGAN BUAT LEBIH DARI 3 KALI untuk 1 nombor,coz system akan auto detect & batalkan no korang.timingnya, korang boleh topup pertengahan hujung bulan between 25 hb keatas dalam pukul 3 pagi ke atas.coz dalam tempoh ni,system akan di selenggara, so ada loopholes.kene try & error.

ikut cara-cara nie step by step ok..
1) beli topup RM 10...gesek & ready.
2)korg type <**REC 10 > ,then send to 09901
3) tunggu reply, kat skrin akan keluar satu serial number 6 digit,
korang salin tau.
4)pastu korg type <**REC 10> <123456> masukkan 6 digit tadi, send 09902
5)pastu diorang akan reply "insert urtopup num", so korang type 14 digit topup number yang korang beli contohnya ; <01234567891023> send to 09903
6)tak lama pastu diorg akan reply ;
>> "tengkorak kau berjambul.. ingat ni company opah kau yang punya? masuk toilet pun kena bayar 20sen, ni kau nak topup 10 hengget nak pakai seumur hidup plak!! banyak cantik muka kau"<<

hah.. tu aar,eiyda pun tak sangka diorang akan reply mcm tu..kecik hati eiyda..kadang2 diorang reply lebih 'kesat' dari diatas dalam pelbagai bahasa,boleh menitik air mata beb..dahla,penat pulak menipu nih..
pi sambung buat keje..
salam maju jaya..;)




48 comments:

Bulan said...

adess..giler excited da td.hahaha

~Chocolate Strawberry~ said...

ek elle...pnye tekun la bace....upe2nyer...................

:: Zanna :: said...

lor ingatkan btol2..huhu~~


Jom terjah blog zanna,Nak minta pendapat

Ms sunsWeetz said...

GILER MENJADI tipu anda itu haha

Puan Kutu said...

tips yg sgt takbley pakai.haha..

Opah Kentang said...

haha? wakena beb!

naqiah said...

tipah tertipu... :(

NasZ said...

cis....terkena lak..haha...

yampe(^,^) said...

bru nk try. xcitd dh td. hoho

Anne Nurain said...

adehh.. ingatkan betul... ahaha...

~terataibungaindah~ said...

terkena jugak. siap ng entry khas lg.
http://atieput3.blogspot.com/2011/03/tertipu.html

eiyda said...

hehe...peace...;P

cinta nabella said...

gelak guling2x.. egt btOl ~
nk jgk la dpt mcj mcm toO ~ haha . tpu rupanya ..

azremy said...

cis..hampeh tul......

mira_nas said...

haha... kat du ia ni mana ada yang free

amny.. said...

aiseyy....

tergaru2 kepala nii..

hahahah..:)

yaya_flanella said...

haha. biadap ni. eksaited tahuu. haha

eiyda said...

hehe...;)

miss shark said...

aiyaa.. nice entri.. hehehe.. psst, kalau org mta duitan msti cpt2 ambil pensil, jot down info ni :)

Mr iz said...

punya la khusyuk dan tawadduk aku layan...he he he... last last ending tu yang best giler.... he he he he.... tipah tertipu bang...he he he he....

gigiAriEma said...

hahaha.. ingat kot betol ke tadi.. baru nak bookmark.. hahah
gigit baru tau.. :P

padle said...

aku hampir terpedaye!!!

dem2

Haffiz MohdNoor said...

hahhaha tertipu suda :D

Khai Rul said...

pergghh...tertipu,,,haha

yahaya said...

adoi..heran juga..bila baca..

cik lola said...

adeshh..trtipuss..cik siap wat bookmark lg untk blog ni.haish

Muhammad Faris bin Yahya said...

hahaha tetipu jang!!

Cheqna said...

haha..good one..tu lah semua nak free..hehe..

:-)

nursyamime said...

haha..
baru nk try..
skali adess..

zalizalu said...

arghhh tertipu... dem... T_T

aleen aiden said...

hahah,kompem da ade yg salin step2 ni tadi.keh3

kay_are said...

nyesal bace sampai bawah.. ish ish tertipu!! =P

Cik Yana said...

mesti ade yang dah siap salin dari mula. Hahaha~ cik Yana dah tau dah last step die ape. Hahaha~

Saiful Nazmi said...

gua dh terkena beb!! Adess!

AkuMuzikFilem said...

wes. aku ingat betul2 ada

AkuMuzikFilem said...

dah nak caya mula2

Cik Bidadari said...

real ke? hak hak... sentap mak...

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

sentap hati mak nak...gagagaga

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

sentap hati mak nak...gagagaga

::p0t pEt iLa:: said...

waduh!punah harapan den ;(

BAKAWALI said...

baru nak try....

ghost writer said...

* aku bukan antara mereka-mereka yang terkena..hahaha

eiyda said...

jgn maraa ek u all...juz kidding...hehe..
ghost writer: bagus2...

cikcomot said...

hak3..

alamak terkene lah..

baru nak semangat beli top up..



bace entry bsungguh2 je taw..

rupenye kne tipu.. hihihi

misluvcoklat said...

hahaha !
hampeh je..igt kan betu td..
br nak buat..
haha XD

zuhanismohamed said...

ha ha..ye ye je ingat betul2 td.. :p

misza said...

penah setting untuk msj free(plan U/SOX area kl saje). berkesan tapi lama² depa dpt kesan gak. hehehe.

atiEy_[azHa] said...

aduh ! tertipu ! hohooo

baca sambil derma...click sini...

TiNggAL kEsAn JaRi AnDa Di SiNi...tQ