please click here...

Wednesday, March 2, 2011

Virus H1N1 Kembali Mengganas!


Salam semua..Korang ada tengok tak Buletin Utama tadi?Dalam berita tadi mengatakan sebuah sekolah di Selangor iaitu SMK Bandar Baru Sungai Long,Kajang diarah tutup siang tadi, apabila salah seorang pelajarnya yang berusia 16 tahun meninggal dunia pada 24 Februari lalu disahkan akibat virus H1N1!! Pelajar tersebut dikatakan mengalami simptom batuk seminggu yang lepas. Ya Allah takutnya sebab eiyda selalu ulang alik dari Bangi ke UM dengan komuter dan of course train singgah kat stesen Kajang.Dan yang sangat sangat sangat menakutkan, eiyda sekarang pun dah seminggu lebih batuk! Ya Allah mintak2 xder apa2 la hendaknya..So, korang kalau ada simptom batuk2 dan demam, better terus gi jumpa doktor ok..(cewah,pandai eiyda nasihat orang,diri sendiri batuk + nak demam tak pulak gi jumpa doktor...memang nak kena pelempang laju-laju nie..hehe)..

P/S : Hmm..Nampaknya lepas nie kena pakai balik la 
topeng ultraman tu...





3 comments:

KM7 said...

sekarang ni memang ramai yang demam dan batuk2..lambat sembuh plak tu...hmmm kena pi check tu.

mera zati M.z said...

whoaaaa... gila la -.-

:: Zanna :: said...

tula ingatkan dh tak ada rupa masih ada tp x mcm dulu. mcm penyakit skrng ni..huhu

Terkini : Tempoh saman dilanjutkan

baca sambil derma...click sini...

TiNggAL kEsAn JaRi AnDa Di SiNi...tQ