please click here...

Sunday, December 19, 2010

...BE dan AwARd...

salam semua...dalam kesibukan berkempen untuk Blog Baru Pilihan Malaysia 2010 baru2 nie, tanpa disedari my hubby bagi sesuatu tau kat eiyda...nak tau tak apa dan siapa hubby eiyda tu?? (sape nak tau sila goyang2kan laptop anda) dia ialah si handsome mr.nuFF (handsome??ya ker??)..hehe...Mr.Nuff tu bagi Eiyda bE baru tau, bE dari Era.Fm...Ini bermakna bE yang ke-5 la...nie dia bE tu..


maknanya ada 2 iklan yang akan menari bersama2 taylor swift dalam blog buruk nie...kalau korang ternampak silala rajin2 kan tangan untuk men'click' iklan tersebut ya...hehe...ok,tutup cerita pasal bE, kita bukak pulak citer pasal award...korang nak tau, ada sorang blogger nie tersangatlah baik hati buatkan award untuk kitaorang yang dapat masuk top 50 BBPM 2010...blogger yang baik hati tu adalah mR. kAy YeA...nie award yang comey tu...


p/s : eiyda dapat bE dan dapat masuk top 50 bpm 2010 nie pun 
sebab korang2 jugak...thanks ek sebab sudi menjenguk blog buruk 
nie...tarikh untuk undian peringkat ke-2 bbpm 2010 bmula dari 
7pagi 21 dis - 7pagi 23 dis...harap korang sudi untuk undi blog
eiyda sekali lagi..thanks again...;)





10 comments:

honeyvsbee said...

tahniah yer....

mish cokat said...

congrats yaa :)
hm, bile lah saye nak pat BE.. *baru buat ade aty nak dpat. muahahaha

Ain Zulaikha said...

tahniah :) gud luck ..

King Of Single said...

haha budak cokat ni mmg...xpe beb nak seribu dayaa..haha aku sndiri pon dah xamek taw bende2 ni

act, xpaham pon BE tu apeee hahaha

arina said...

good luck juge dear (: follow me back ye ;)

+akufobia+ said...

wahh.

IFA Athirah said...

sye pn xfaham pasal be huhu http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Alin said...

entah bilalah saya nak dpt taraf BE ni..

ANATI SOKI said...

tahniah eida!! keep it up!!!

lazaac said...

tahniah la dpt BE.. :)

baca sambil derma...click sini...

TiNggAL kEsAn JaRi AnDa Di SiNi...tQ