please click here...

Monday, November 15, 2010

aWaRd LaGi...;)

yeay dapat award lagi...
Cartoons Myspace Comments
macam artis la pulak kan...hehe
kali nie eiyda dapat 2 award dari mizz farah kiter...
nie award dia...



tQ so much farah...so, sape yg seterusnya layak dapat award nie...??
nie dia insan2 yang bertuah yg telah dipilih....

(4) mohdridzwan.com
(5) welcome 2 my life
(6) my Life as a Butterfly
(7) mimiekucayang
(8) miera hassan
(10) sape2 yang baca entry nie...dipersilakan ambil ya...;)

(dan sape2 yg eiyda bgtau kat shoutbox 
diorg srh dtg ambik, ambik taw...xlarat 
dah nak tag korang...hehe)






10 comments:

chacha said...

thks eiyda sbb bg chacha award nie....terharu! 1st time dpt...huhu

Norgadis Labuan said...

Terima kasih atas kesudian menghadiahkan award ini walau pun tiada nama tersenarai, namun pelawaan dlm shoutmix "dtg blog eiyda ambil award kat entry AWARD LAGI... ya.." kira sah lah tu ya...

Black_roses92 said...

thanks ye invite kita ambek award.. tQ. ;)

eiyda said...

sory kpd nama2 yg xtersenarai tapi eiyda invite suruh ambik tu...actually,eiyda dh xlarat nak tls nama2 korang...tp niat dihati nak kongsi award tu dgn korang smua...sory ek...tapi korang msti ambik juga tau...;)

~"suziana"~ said...

Hye eiyda..thnks a lot for the awrd.
firstime seh! dpt bgaikan tak ku sangka..haha
lihatla dunia..haha :)

honeybeeanjell said...

Waaaahhh! Thanks so much, my dear! Dah tentu saya amek award ni! :D

kiLaLaLa said...

heee..
tenkiu~

..ika itu aku.. said...

thnks tuan rmh..
t amik k :)

✿ y a t i e.sb ✿ said...

thanks eiYdA~
da ambil da awards ni.
^_^

misz FaTiN said...

fatin da ambil award ni..
tq dear.. ^_^

baca sambil derma...click sini...

TiNggAL kEsAn JaRi AnDa Di SiNi...tQ