please click here...

Saturday, October 8, 2011

..UJI KECERDASAN OTAK ANDA..


Salam korang..entry kali ini eiyda nak korang uji tahap kecerdasan otak korang..berdasarkan gambar kat atas ni, korang kena cari dimana kedudukan kucing. Kalau korang boleh nampak kucing tu dalam masa 5 saat bermakna otak korang memang super duper cerdas la...tabik spring kat korang kalau dapat cari kucing tu..hehe..so, eiyda cabar korang cari kucing tu sekarang ya..;)


p/s: kalau nak tengok lebih jelas,
klik gambar tersebut ya..








12 comments:

Reena said...

Kucing dalam tanah ke? Eh.

eiydaasaari said...

dalam tanah?xde la..kalau tgk betul2 mesti nampak..hehe...;P

model pakaian muslim wanita said...

salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya

blackrosehunter said...

xnampak pun..belum cukup cerdas la otak aku ni..huhu

cikmuda said...

kucing berdiri dekat batu sebelah kanan, kan? :)

Yasmin Aris ♥ said...

yg wane ijau tu kann ! kat tengah2 tuu . hehe

Mia Liana said...

jummmpa... kucing tu sama warna dengan batu. elok je dia di depan batu tu...

kakcik kepala kecik said...

x jmpk pon kucingnya.. dia dok men cuk cak kot.. :D

.::: Princess MOMOY :::. said...

dekat bucu dinding
dear jemput follow blog baru momoy
belog lama kena remove ntah x tahu apa punca

Outbound di malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
Buatlah hari esok lebih baik dari sekarang !
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...

Outbound di malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
Buatlah hari esok lebih baik dari sekarang !
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...

Ain Dzaya said...

yeayy..dah jumpa ..cukup 5 saat..lebih 1 saat je...ada kat rumput2 kering tu kan..hehew

Saya dah lama 0-0 dengan awak la :')

baca sambil derma...click sini...

TiNggAL kEsAn JaRi AnDa Di SiNi...tQ