please click here...

Saturday, January 1, 2011

...HaPPy NeW YeAr 2011..

 
Salam korang...Selamat Tahun Baru 2011..Sedar x sedar, dah masuk tahun 2011 kan...sekejap jer masa berlalu..dalam tahun 2010, pelbagai kenangan suka duka yang berlaku dalam hidup eiyda and family eiyda...Bagi eiyda tahun 2010 adalah tahun yang paling sedih sepanjang 21 tahun eiyda hidup di muka bumi Allah nie..kenangan paling pahit yang berlaku dalam tahun 2010 ialah eiyda kehilangan 3 orang ahli keluarga dalam masa sebulan! First arwah nenek sebab sakit tua, lepas tu arwah abah (17 mei 2010) sebab sakit dalam perut dan yang last arwah sepupu sebab sakit paru2 berair...Yang paling eiyda terkilan, kehilangan arwah abah sebab eiyda rasa terlalu awal untuk arwah abah pergi...eiyda xsempat nak balas semua jasa2 arwah abah besarkan eiyda selama nie..tapi nak xnak eiyda terpaksa redha dengan pemergian arwah...mungkin ada hikmah disebalik semua yang berlaku nie kan?kenangan manis pulak, satu2nya abg eiyda yg masih bujang berkahwin pada 24 dis baru2 nie...bertambah sorang lagi ahli keluarga eiyda..;)..azam tahun baru eiyda pulak, nak jadi anak yang solehah untuk ma and arwah abah, sentiasa tak lupa untuk mendoakan arwah abah disana,dapat result yang baik untuk setiap sem,jadi hamba Allah yang bertakwa dan sentiasa berbuat baik pada semua orang...Insya Allah...;)

 
p/s : happy new year...apa azam tahun baru korang ek? 
ada something untuk korang...click SINI...;) 





3 comments:

Solihin Zubir said...

slm sejahtera.. smoga tahun ini lbey baek drp sebelumnya.. :D

Bob Merley said...

Best wish for 2011. Be strong!

misz FaTiN said...

hepi new year..
semoga tahun ini lebih bermakna buat kamu.. :)

baca sambil derma...click sini...

TiNggAL kEsAn JaRi AnDa Di SiNi...tQ