please click here...

Saturday, October 9, 2010

Piranha 2010!!!

jumaat lepas (01/10/10) aku gi mid valley ngan kwn aku acom,ktaorg yg tgh keboringan nie disamping nak release ketensionan ktaorg thdp asgnment yg blambak2 tu,ktaorg wat kputusan gi tgk wayang...so,smpai jer kat dpn cinema tu xtau la plk nk tgk movie apa,coz ktaorg mmg xrncg dr awl nk tgk wayang...last2ktaorg pilih citer PIRANHA 2010...awl2 citer lg dah buat jantung aku nk tercabut...memang menakutkan n memang bez gler2 la...acom plk asyk pgg aku jer,tkt la tu...hahahaha...nie antara scene2 yg menarik ttg citer nie...bukak mata tu besar2 noo...




 


bez x???so apa lagi pergila tgk,x pn klau rs syg nk kluarkn duit tu tggu jer org upload kat youtube nnt...hehe

4 comments:

adamdaniel said...

a'ah...dis movie mmg best!!!

minahmovie said...

cam best...nnt nak tgk lar....;>

Tihara said...

eh tkmo tgk lah takottt :D

acom1990 said...

hahaha...ko cter aku ppg ko naper??malu la...
hahaha..
cntek blog..lgu pon bez...t update ar slalu..bez2 ag..gudluck...
esok mai la gerai apk aku..no.21,hek3...

baca sambil derma...click sini...

TiNggAL kEsAn JaRi AnDa Di SiNi...tQ